Rólunk

 

Vezetője

Gazsó Gábor, Gazsó Andrea

Üdvhadsereg tiszt 

Üdvhadsereg Rákoscsabai Gyülekezet

Cím: 1171 Budapest, Lemberg u. 38.

Tel: +36 20 5729097,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rólunk

Az Üdvhadsereg Rákoscsabai Gyülekezete 1992. július 1-jén nyitotta meg kapuit a XVII. kerület Óvónő u. 3. sz. alatt. Szolgálatuk során a gyülekezet tagjai jó kapcsolatot alakítottak ki a Családsegítő Központtal, a Gyermekjóléti Szolgálattal, a Védőnői Szolgálattal és a helyi Nagycsaládosok Egyesületével. 1996. december 15-én a közösség egy szebb, nagyobb épületbe költözött a kerületen belül, a  Lemberg utca 38-ba, és azóta folyamatosan itt működik.

 

A gyülekezet az alábbi programokat biztosítja az érdeklődők számára:női bibliatanulmányozó kör, a női kreatív klub, a katonaképzés, a Baby-song baba-mama klub, a Szivárvány ifjúsági klub, a melegedőben evangelizációs igehirdetések, a gyülekezeti istentiszteletek melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 
Különleges szolgálatokkal is fordulnak a környezetük felé: a nyári napközis táborban helyet biztosítanak a kerületükben élő hátrányos helyzetű gyermekek számára, a Pantomim és Bábcsoport a kerületi iskolákban, néhány gyülekezetben, az Üdvhadsereg gyülekezeteiben és intézményeiben és a roma misszióban is aktív.
Az Alfa tanfolyam célja, hogy segítséget nyújtson az érdeklődőknek a bibliai igazságok megértésében.
Alkalmaik nyitottak, szeretettel várják a betérőket.

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk