Gyöngyös

Rólunk

gyöngyös

 

 

2006 februárjában Gyöngyösön is elkezdődött a közösség építése. Jelenleg a gyülekezet kohéziós erejének növelése a feladat, valamint a városban végzett szociális és evangelizációs tevékenység társadalmi elfogadottságának megszilárdítása. Missziós tevékenységüket nyári gyermektáborok szervezésével, segélyezési, jótékonysági programok koordinálásával is kiegészítik.

 

Bővebben...

Programok, foglalkozások

 

Hadosztályunk fiatal, csak néhány éves múltra tekinthet vissza Gyöngyösön, a legnagyobb eredménye számunkra az volt, hogy állandó helyre költözhetett közösségünk, így alakalmaink az istentiszteletek, ima- és bibliaórák, a baba-mama és az ifjúsági klubok, a közös zenélések is mind otthonra leltek.


Vágyunk arra, és egyben legfontosabb célunk is, hogy:  egyre több ember ismerje meg Jézust, mint személyes Megváltót szolgálatunkon keresztül ebben a városban is , és ez által gyökeresen meg tudjon változni az életük.

Bővebben...

Kapcsolat

kapcsolat

 

Üdvhadsereg Gyöngyösi Gyülekezete

 

H-3200 Gyöngyös, Jókai utca 25.

Tel:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Bővebben...

Adományozás

adományozás

Nézze meg, milyen adományozással támogathat minket.

Bővebben...

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk