AZ ÜDVHADSEREG MUNKÁJA 127 ORSZÁGRA BŐVÜL

André Cox TÁBORNOK bejelentette, hogy jóváhagyást adott arra, hogy: hivatalosan megkezdhessék az Üdvhadsereg munkáját Szlovákiában 2015. szeptember 1-jétől, ez a 127 ország, amelyben Az Üdvhadsereg hivatalosan is jelen van segítő munkájával.

Az érdeklődés Szlovákiában az Üdvhadsereg munkája iránt először akkor ébredt fel, amikor 2013 nyarán nyilvánvalóvá vált, hogy valamit tenni kell a Roma közösségben élő emberek közötti szolgálattal – mivel nagy számban élnek Szlovákiában kirekesztetten. Néhány ott élő keresztény gyülekezet munkája ekkor már kiterjedt ezekre az emberekre is, szerveztek számukra közösségi programokat, amelyek iránt nagy volt az érdeklődés, ehhez csatlakozott az Üdvhadsereg, hozzáadva a saját gyakorlatát a dicsőítés és a tanítás terén, ahogyan bárhol máshol is a világon.

Az Üdvhadsereget 2014 augusztusában Civil Szervezetként bejegyezték Szlovákiában, és a munka elkezdett fejlődni a Holland és Cseh Territórium felügyelet alatt, a hangsúly a Roma közösségen belüli szolgálaton van olyan tanulási programmal, amely segít integrálni három már létező gyülekezetet az Üdvhadsereg szerkezetébe.

Tizenegy katonát már felvettek, és mind a három előőrsnek vannak az újoncai is, akik jelenleg az előkészítő időszakon mennek keresztül, az ő felvételük a hivatalos nyitó hétvége folyamán várható, amely szeptember 5-6-án lesz. Négy jelöltet elfogadtak leendő tisztnek, így ők hamarosan kezdik a hivatalos tisztképzést.

Vitaly és Inna Chiriac kapitányok a Kelet-Európai Territórium tisztjei elfogadták a feladatot, hogy vezessék ezt az újonnan kibontakozó munkát Szlovákiában. Augusztustól a szlovák fővárosban Pozsonyban fognak tartózkodni és elvégzik a végső előkészületeket a szeptemberben induló munka hivatalos megnyitásáig, a Megnyitást a Személyzeti Főnök, William Roberts parancsnok és Nancy Roberts parancsnoknő a Világ Női Szolgálatának Titkára fogja végezni.

A Szlovákiában folytatott munkát figyelemmel fogják kísérni Hollandiából, és Holland és Cseh Territóriumból, ezért 2015. szeptember 1-jétől megváltozik a nevük: Holland, Cseh és Szlovák Territóriumra.

Munkánkat adományával ITT támogathatja !

Köszönjük!