MEGHÍVÓ Hajts a reményért!

 Keresztény motorosok reményt hoznak Magyarországra!

motoros Gyöngyös 2013-07 Hajts a reményért!

Minden embernek joga van az élethez!

A testi és szellemi fogyatékkal élő fiataloknak is? Az utcán élő munkanélküli, éhező fiataloknak szintén? Azoknak a gyermekeknek is, akikről szüleik nem akarnak gondoskodni? A fiatal vagy idősebb nőnek is, aki áruba bocsátja testét, mert nem talál munkát? Az anyáknak is gyerekeikkel, kiket apjuk elhagyott? Öt éve segítünk, szoros együttműködésben a svájci Rolling Church-chel, Gyöngyös városának szociális hatóságával (Maka Piroska Asszony szociális igazgatóval) és az Üdvhadsereggel. Időközben megújult a gyermekotthon, a városi idősek otthona pedig ápolási ágyakkal és kerekes-székekkel gazdagodott. MOST TÖBBRE VAN SZÜKSÉG !

Meghívjuk Önt, hogy segítsen! Fogjunk össze, és adjuk tovább Isten szeretetét. Van elég ennivalónk, van egy lakásunk, vannak egyéb eszközeink, osztozzunk! Jelen akarunk lenni mások számára! Keresztényként komolyan akarjuk venni felelősségünket. Fény és só akarunk lenni! A Jesus-Wings vezetésével (Svájc legrégebbi keresztény motoros közössége) a magyarországi Gyöngyösre utazunk, hogy ott július 12-14. között egy jótékonysági rendezvényt tartsunk. A rendezvény célja, hogy az elengedhetetlenül szükséges anyagi eszközöket, a két helyi intézmény indításához szükséges 50.000 eurót a helyi célok elérésére megteremtsük.

Első, és égetően szükséges cél az Üdvhadsereg által működtetni kívánt Népkonyha. Második cél, a Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány által működtetett fogyatékosok lakóotthonának működtetése, ahol családok élhetnek együtt a szükséges segítség biztosítása mellett.

Szívén viseli Ön is az emberek sorsát? Akkor kérjük, kísérjen el bennünket Gyöngyösre, és velünk együtt segítsen. Ossza meg keresztény mivoltát. Tegye láthatóvá Isten szeretetét és jóságát! Hagyja, hogy az Ön személyén keresztül Isten az ott élő helyi embereknek reményt nyújtson! Adjon azoknak az embereknek reményt, akik már nem számítanak rá. Adjon a gyöngyösi embereknek bátorságot az Ön eljövetele által. Mutassa meg nekik, hogy Isten nem felejtette el őket! Ha Ön nem motorozik, vagy valamilyen oknál fogva nem tud eljönni, akkor segíthet azzal, hogy a rendezvényt támogatja az alábbi bankszámla számra elhelyezett hozzájárulásával.

Ha Ön nem motorozik, természetesen jöhet Ön autóval is! J Kedvezményezett neve: Legyen Mindig Otthonuk Bank: Raiffeisen Bank IBAN: 12032006-01320955-00200003 Nagyon fontos, kérjük osszák meg másokkal is e hírt! Adja meg más keresztényeknek is az esélyt, hogy velünk együtt Gyöngyösön segíthessenek, és kérjük, tájékoztasson bennünket egy rövid e-mailben, ha Ön adakozott. Nagyon köszönöm figyelmét, és előre is örülök, hogy Gyöngyösön megismerhetem. Segítsen nekünk a reményt elhozni! Hajts a reményért! Szívélyes üdvözlettel: Richard Häfliger, a Jesus-Wings elnöke