Segítségre az ünnepek elmúltával is szükség van

Karácsony elmúltával is ajándékcsomagokkal segít a nehéz sorsúaknak az Üdvhadsereg    januari csomagosztas jozsefvaros (2)

Az Üdvhadsereg Józsefvárosi Gyülekezete együttműködésben a Nagycsaládosok Országos Egyesületének VIII. kerületi tagszervezetével a leginkább rászoruló családoknak segít az évkezdésben. Terveik szerint – és rendelkezésre álló forrásaik keretéig -  idén minden hónapban megajándékozzák a kerületben élő nehéz sorsú embereket, mindig más körből választva ki azokat, akiknek a leginkább szüksége van tartós élelmiszerre. Az Üdvhadsereg a csomagosztást külföldi adományokból finanszírozza, a külön erre a célra elkülönített FOOD program elnevezésű alapból.

Az Üdvhadsereg nem csak tartós élelmiszer formájában segíti azokat, akiknek problémát okoz a napi, minőségi élelemhez való hozzájutás. Tíz év óta oszt ki minden héten 500 adag meleg ételt a Keleti pályaudvarnál a kerületi szervezet.

januari csomagosztas jozsefvaros (8)2014. január 19-én vasárnap volt az első evangelizáció idén, mely csomagosztással kiegészülve a lelki gondozás mellett 20 nagycsaládnak – így közel 100 embernek – nyújtott valós, élelmiszer formájában kiosztott segítséget.

A környéken élő nyugdíjasok, egyedülállók és más szempontból nehéz körülmények között élők is számíthatnak az Üdvhadsereg segítségére ebben az évben is. A Józsefvárosi Gyülekezet minden hónapban – együttműködésben a kerület más szociális ellátóival és civil szervezeteivel – meghívja csomagosztó evangelizációjára és figyelemmel követi sorsát a kerület rászoruló lakosainak.

januari csomagosztas jozsefvaros

képgaléria: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.252701614904515.1073741842.142684465906231&type=3