Örömhír hónap végén a rászoruló családoknak Debrecenben

Az Üdvhadsereg Szabadegyház gyülekezete élelmiszercsomagot osztott Debrecenben

40 rászoruló családnak osztott élelmiszercsomagot pénteken délután a debreceni Üdvhadsereg. Az Üdvhadsereg Debreceni Gyülekezete együttműködésben a Debreceni Családsegítő Szolgálattal a leginkább rászoruló családoknak segít az évkezdésben. 40 család kapott élelmiszer csomagot január 31-én. honlapra hír mellé

„Hónap végén különösen jól jöhet az adomány a rászoruló családoknak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az elesettek és rászorulók helyzetén javítsunk, ezért nem csak alkalmi, hanem állandó segítséget is nyújtunk a debreceni gyülekezetben. Az Üdvhadsereg missziója, hogy a fizikai szükségletek figyelembe vételén túl a lelki gondozásra is nagy hangsúly kerüljön, mert hisszük, hogy csak az tud az életminőségén valóban javítani, akinek erős a lelki stabilitása. Különleges szolgálatunk a börtönmisszió és a fúvószenekari koncertek, valamint vasárnaponként reggelivel várjuk a hajlék nélkül élőket. Decemberben 120 csomagot osztottunk ki rászorulók számára.”- mondta el Benedek Zoltán, az Üdvhadsereg Debreceni Gyülekezetének vezetője.

Az Üdvhadsereg Debrecenben 2001-ben indította újra tevékenységét, azóta több támogató tevékenységet végez, az élelmiszercsomag-osztásokon túl. Imaesteket, melegétel osztást szervezet hajléktalanok számára, ruha- és cipő adományokat oszt ki több száz rászoruló család számára, nyári táboroztatást szervez rászoruló gyerekek részére. A helyi szolgálat része, hogy új gyülekezeteket is plántáljon, így segíti a debreceni misszió a hajdúnánási és a nyíracsádi kezdeményezéseket is, ahol már közel 50-60 ember jár rendszeresen a gyülekezetbe.

 Az eseményen készült képeket itt tudja megnézni.