Országos férfitalálkozó Debrecenben

Az elmúlt hét szombatján a Debreceni Gyülekezet adott otthont egy férfias találkozásra, a magyarországi Üdvhadsereg gyülekezeteiből érkezett felnőtt hívő férfiak  számára. A találkozón mintegy 40 fő vett részt ,olyanok akik  az ország különböző pontjairól érkeztek bár, mégis megegyeztek abban,hogy egy cél felé haladnak.Valamennyien a helyi gyülekezet kedves, gondoskodó vendégszeretetét élvezték, az előadásokon kívül, lehetőség volt a kötetlen baráti beszélgetésekre is. A konferencia célja elsősorban az volt ,hogy bátorítsa, erősítse a jelenlévőket abban,hogy tartsanak ki tiszta életre való törekvésben.

A hitépítő gondolatok alapját Pál  Timóteushoz írt első levelének 2 rész 8 verse inspirálta : "Azt karom tehát,hogy a férfiak mindenütt bűntől tiszta kezeket felemelve imádkozzanak harag és kételkedés nélkül."

Az előadásokat Andrew Morgan őrnagy, országos vezető valamint Cséki Győző és Vecsey Béla kapitányok, gyülekezeti lelkészek tartották.

A nap végén mindenki örömmel tért haza saját gyülekezetébe, megerősödve abban,hogy minden akadályt érdemes legyőzni annak érdekében, hogy imáink meghallgatásra találhassanak.

csoportkép

Az eseményen készült többi fotó megtekinthető ide kattintva