táska

Adományozzon reményt
egy rászoruló
családnak

Az Üdvhadsereg közel 100 éve segíti a rászorulókat Magyarországon.

Bántalmazott anyáknak és gyermekeiknek kínálunk védelmet, testi, lelki táplálékot, fedelet a fejük fölé, a rászorulóknak meleg ételt és ruhát.

Töltsük meg együtt a remény csomagokat, amelyeket nélkülöző családokhoz juttatunk el.

Itt adományozhat!




Segítsen nélkülöző családoknak karácsonyi adománnyal.

Hogyan segítettünk

 

Segítsen Ön is!

Tegyen jót azokkal az emberekkel, akik már nem számítanak arra, hogy az év utolsó napjaiban eljut hozzájuk egy reménycsomag. Bármilyen rossz is a helyzet, mindig reménykedünk valami jóban! Az Önök segítségével tavaly több száz rászoruló kapott adománycsomagot.

Köszönőlevelek, amelyeket a rászorulók küldtek 2016-ban:

 

 

icon 04

Köszönjük szépen megkaptuk az élelmiszer csomagot, nagyon meghatódtunk, és meglepődtünk ma amikor csengetett a postakocsi.
Nagyon szépen köszönjük.
Isten legyen önökkel, és segítse a küldetésükben a szervezet minden tagját.

Kné D. Emese
Gödöllő

icon 04

„Szívem teljességéből, mélységes hálával köszönöm szépen Önöknek, a lakcímemre eljuttatott ADOMÁNY CSOMAGOT, melyet Karácsony után vettem át a Postástól. NAGYON ÖRÜLTEM AZ ÚJSZÖVETSÉG, A ZSOLTÁROK KÖNYVÉNEK. Én katolikus keresztyén ember vagyok. Már sokszor olvastam, és folyamatosan olvasom a Bibliát. Van is lakásomban legalább 4 db Bibliám. A ZSOLTÁROK KÖNYVE az Önök kiadványában külön fel van címkézve: "hálaadás az életért", " A reménység nem szégyenít meg" stb. Ez nekem rettenetesen sokat segít. Isten áldásait-kegyelmeit kérem szépen életük, és Családjaik minden pillanatára.

T. E. Béla
Fehérgyarmat

icon 04

Tisztelt Cím! Nem is tudom, hogyan köszönjem meg Önöknek, a hozzánk küldött adomány csomagot! Nagyon jól esett, hogy valaki gondolt ránk Karácsony Ünnepén! Sajnos, ezért irok még csak most Önöknek, mert egy 16-18 fokos albérletben, -18-20 fokban nagyon megfáztam, beteg lettem, úgy éreztem lassan 62 éves fejjel, hogy itt a vég! Talán győztesen kerülök ki ebből a betegségből, ami számomra nagyon borzasztó volt! Köszönöm Önöknek kedves embertársaim, hogy segítettek, hála Önöknek és még egyszer köszönjük a segítségüket a fiam és a magam nevében!
Isten áldja meg Önöket!

B.U.É.K.!
P. Katalin
Gyula

 

ReszegiVilágosság jött az életembe”…….

Karácsonyi fényfüzér: Színesen ott csillog villog, az utcákon, tereken,házakon, otthonokban. Csodálatos ideig óráig tartó ragyogást adva, az esti sötétségnek. Ahogy vége az ünnepnek ezek a fények is kialszanak!

Hosszú éveken keresztül igy váltakoztak sötét és fényes időszakok az életemben. Nevelő intézeti éveimet követően,ami sok szomorú emléket hagyott maga után, gondoltam jön egy új fényesebb élet! Jöttek is az” Éjszaka Fényei”! Valahogy ez a fajta fényesség nem tetszett sokáig,nekem. Melegségre,szeretetre vágytam és nem a talmi csillogásra. Szikra gyúlt bennem mikor házasságot kötöttem,igazi fényt kezdtem látni,melengetőt örömöt adót. Lányaim születtek,aranyosak szépek. Az alkohol az agresszió,napi szinten évekig beköltözött az otthonunkba. lassan ezek a sötét árnyak a depresszió bugyraiba vittek engem. Az abból való menekvésként többször öngyilkosságba, a halál árnyékába kerültem! Megoldásként jött aztán, 14 év után a válás! Valójában ezután sem lett minden fényes tökéletes! Egyedül küszködtem a hétköznapok,gondjaival. Közben a lányok felnőttek családjuk lett Én meg csak sodródtam, hánykódtam az élet sötét tengerén.

Egy alkalommal kért a 10éves unokám, hogy menjek el vele az Üdvhadsereg gyülekezetébe,mert ö odajár és trombitázik,és ott milyen jó! Teljesítve kérését elmentem vele. Romjaimban voltam,teljes kiábrándúltság,és életuntság volt csak bennem. Az Istenről való beszédből megérintett valami,és kezdett gondolatokat ébreszteni bennem….” Én vagyok a világ világossága”……Szólt Jézus az igén keresztűl hozzám már 9 éve! És igen világosság jött az életemben,mert rájöttem,hogy ez az a világosság, ez az a fény amire mindig vágytam,amit mindig kerestem! Véget ért a sötétség korszaka. Az a fényforrás ami az én életemet megvilágítja nem alszik ki soha!Nem úgy mint a karácsonyi fényfűzérek.

Köszönöm Jézus,hogy megszülettél, emberek királya lettél,és örök fényű „BETHLEHEMI CSILLAG”


Reszegi Mária (63 éves)
Az Üdvhadsereg debreceni gyülekezetének tagja.

 

Adományozzon Ön is!









Adományozás

Segítsen adományával a nélkülözőkön!

Minden segítség számít!

 

 

Adományozzon nekünk online itt!

Bankkártya

bankkartya

PayPal

sdf

Utalás

atutalas

 

 

 

 





 

 

Vezetőnk üzenete

Szeretem megfigyelni az embereket, például bevásárlás közben. Érdekes látni, hogy ki mit vesz. (Az is érdekes lehet másoknak, hogy én mit veszek..:-)
Vannak, akik nem is figyelnek arra, mennyibe kerül az, amit vesznek.. és vannak, akik jól megnézik melyik termék a legolcsóbb. Nagy különbségek vannak abban, amit a bevásárlótáskában hazavisznek az emberek és abban is, hogy ki mit engedhet meg magának. 

Látom azt is, hogy sok különbség van abban, ahogyan élnek és viselkednek az emberek. Vannak, akik mosolyognak és kedvesek a pénztárosnővel és vannak, akiknek köszönni sincs idejük. Vannak, akik attól is boldogok, ha kevés portéka van a kosárban, és vannak, akiknél tele az autó ételekkel és mégis veszekednek egymással és idegesek másokkal.

Mi, az Üdvhadseregnél mindenben szeretnénk segíteni. Akinek üres a táskája, megtöltjük, akinek nincs reménye és öröme abban segítünk, hogy legyen, és abban is, hogy mindenre, amire lelkileg szüksége van találja meg Jézusban. Azért, hogy mindenkinek legyen boldog a karácsonya!

Regina Wittwer
Üdvhadsereg Magyarország vezetőhelyettes

Adományozzon Ön is!


Hírlevél hasznos információkkal

Hírlevelünkben hasznos információkat küldünk arról,
hogyan segíthet!

Minden segítség számít!





Köszönjük a segítséget!

 

 




Gyűjtések helyszínei, időpontjai

gyűjtés helyszínei

Személyesen is eljuttathatja hozzánk adományait!
Az alábbi helyszíneken gyűjtéseket szervezünk, ahol átvesszük adományát, majd eljuttatjuk a rászorulókhoz.

1. Debrecen, TESCO, Kishegyesi út. 


2017 december 14,15,16. napokon,
10:00-19:00 óra között 

2. Gyöngyös TESCO 

2017 december 16 és 17. napokon,
10:00-16:00 óra között 

3. Miskolc TESCO, Szentpéteri kapu 

2017 december, 16,18,19 napokon,
14:00-19:00 óra között 

Adventi zenés adománygyűjtés (nem élelmiszer): 

Budapest Központi Vásárcsarnok, Fővám tér 1-3.
2017. december 16. 9:00-13:00  
2017. december 23. 9:00-13:00 óra között. 



 

 







Írjon nekünk