Újrakezdők

Szervezetünk egyedülálló módon segíti a hajlék nélküli emberek társadalomba, munkahelyre történő visszailleszkedését.Így támogathat!
.

Egy fiatalember története

szakácsJános szakács. Most már.

 

János egy vidéki gyermekotthonban nőtt fel, ahonnan 18 éves, éretlen fővel került egyenesen az utcára. Aggasztóan gyakori az a tapasztalat, hogy az „intézetis” fiatalok néhány hét alatt fedél- és munkanélkülivé válnak, nagyon kevesen tudják csak megfelelő mederbe terelni életüket segítség nélkül. A legtöbben álmodni sem mernek piacképes képzettségről, munkáról, stabil egzisztenciáról.

 

Mire a láthatatlan tortán elfújják a 18 gyertyát, olyan döntések és választások elé kényszerülnek, amelyek egész életüket befolyásolják. János története is a felnőttkor küszöbén kezdődik. A vidéken, állami gondoskodásban nevelkedett fiú gyorsan a budapesti utcákon találta magát pénz, étel és fedél nélkül. Az Üdvhadsereg egyik katonája gyakran segített abban a vidéki otthonban, ahol János is felnőtt, és négy fiatalt vett szárnyai alá az intézményből. Jánosnak először abban segített, hogy legyen hol aludni az első budapesti éjszakákon. Ezt követően hosszú ideig lakott az Üdvhadsereg Dobozi utcai férfi hajléktalanszállóján.

 

Míg itt élt, szakácsnak tanult, megszerezte szakképesítését a vendéglátóipari iskolában, és megfordította a sorsát. Jelenleg önálló, független életet él, szakácsként dolgozik, pontos, precíz, megbízható és kiválóan főz.

 

Van kiút a hajléktalanságból! Segítséggel.

Elkötelezettek vagyunk a szükségben élők hosszú távú, egyéni szükségleteik szerinti támogatásában, egészen addig a pontig, amíg már képesek önmagukról és akár másokról is gondoskodni. Segítsen Ön is adója egyházi 1%-ával, hogy az Üdvhadsereg sok más, Jánoshoz hasonló ember életén tudjon változni.

 

Legyenek ők is újrakezdők. Szakácsok, pincérek, ügyintézők vagy akár hajóskapitányok.

 

Olvasd el Rozi történetét is!

 

Így támogathat!
Így segítünkCélunk, hogy minél több elesett és reményvesztett ember találjon új utat magának és kezdjen új életet az általunk kínált támogatással élve. Az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország intézményeiben olyan színvonalas ellátást nyújtunk, amely messze túlmutat a fizikai szükségletek kielégítésén.

 

Tiszta, szép és méltó környezetet biztosítunk az újrakezdéshez, lelki segítséget és tanácsadást kínálunk a hozzánk fordulóknak. Az Üdvhadsereg az elmúlt 90 évben rengeteg embernek adta vissza korábbi életét.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy egykori ellátottjaink között van olyan, aki ma hajóskapitányként dolgozik a Dunán, és olyan is, aki visszavette a szakácssapkát és egy étterem séfjeként kezdte újra életét.

 

Hiszünk abban, hogy a hajléktalanság átmeneti állapot, ami visszafordítható és megváltoztatható. Tekintse meg kisfilmünket, ami egy igaz történet illusztrál.

 

 

Így támogathat!


...


Adományozás

Segítsen adományával az Újrakezdőknek!

Támogatását az alábbi három módon juttathatja el hozzánk.
Minden segítség számít!

Paypal adomány

magyarorszag.hu
Köszönjük a segítséget!

Bankkártyás adomány

magyarorszag.hu
Köszönjük a segítséget!

Bankkártya

Utalás számlaszámra

magyarorszag.hu
Köszönjük a segítséget!

ÁtutalásHírlevél hasznos információkkal

Hírlevelünkben hasznos információkat küldünk arról,
hogyan segíthet!

Minden segítség számít!

Név:

E-mail cím:*

Köszönjük a segítséget!