tanszer

Ajándékozzunk
közösen rászoruló
gyermekeknek!

Figyelmet, bátorítást és szép új tanszereket egy boldog új tanévhez!Így támogathat!
.

Miért a hosszú távú segítségnyújtást tartjuk jónak ?

 

Nem most kezdtük el a segítő munkát, (150 évnyi tapasztalat van a hátunk mögött,) bár a változó világban, mi is változunk az aktuális szükségek figyelembevételével, azonban van ami állandó : a hosszú távú jelenlétünk azokon a helyeken, területeken, amelyekben elkezdjük a segítő munkát. Úgy gondoljuk, hogy a hatékony támogatás nyújtásnak az egyik alapfeltétele az állandóság, a kitartó jelenlét és elérhetőség. Elkötelezettségünk nem függ kampányoktól vagy aktuális népszerű programoktól, témáktól. Valóban szeretnénk segíteni, azoknak, akik hozzánk fordulnak.


A cél az igazi pozitív ÉLET VÁLTOZÁS.
A tanulás támogatásával azt a célt szeretnénk elérni, hogy megtörjük azt a determinizmust, amely egy szegény, elmaradott térségben megszületett gyermek számára nem teszi lehetővé az alap életminőség jelentős javulását. Meggyőződésünk, hogy lehet kiút bármely kilátástalannak tűnő helyzetből is, ha a kellő figyelmet és gondoskodást megadjuk a fejlődéshez.


Ennek a célnak a megvalósításába ajánlunk most bekapcsolódási lehetőséget. Amennyiben fontos önnek, hogy valóban jó cél érdekében hasznosuljon támogatása, erre most lehetőséget adunk.
Programjainkat a támogatásoktól függetlenül is megvalósítjuk, azonban Ön is segíthet, hogy a támogatottak köre bővüljön. Minden beérkező támogatással több és több gyermek számára lehetjük lehetővé az új boldog tanév kezdetet és folytatást, hiszen nem csak egy napra vagyunk jelen az életükben, hanem a folyamaton végigkísérjük.


Egyszerre csak egy célt tűzünk ki eléjük, ez most az aktuális tanév sikeres elvégzése. Jövő évben is csak egy lépést kérünk majd tőlük….. és az út végén végül célba érünk, közösen.


Váljon támogatójává a sikeres új tanévnek !

 

 

Így támogathat!
Folyamatosan támogatjuk a gyerekeketAz Üdvhadsereg tagjai azon fáradoznak, hogy testi, lelki és szellemi segítséget nyújtsanak a hozzájuk fordulókhoz. Nálunk nyitott ajtóra talál miden ember, korosztályra, kulturális vagy szociális háttérre való tekintet nélkül. Cselekedeteinkhez mércét a Biblia tanításai adnak.

Ön is biztosan találkozott már az utcán vidáman szökdécselő, táskával a hátán iskolába igyekvő gyermekkel ? Nagyon kedves látvány, jó látni az örömöt az arcán.
„Hinni és cselekedni” – így szól az Üdvhadsereg egyik mottója. Ez a motivációnk ahhoz, hogy ott segítsünk, ahol a legnagyobb szükség van ránk. Az elmúlt évben észrevettük, hogy a környezetünkben élő családok közül sokaknak óriási teher az iskolakezdés, sokan nem tudják miből kifizetni a tanszereket.
Pedig egy gyermek máshogy tanul, ha mindene megvan, ami a tanuláshoz szükséges. Büszke és örömmel megy iskolába, ha a hátizsákban új tolltartó és szép füzetek lapulnak. Fontos számunkra, hogy minél több gyermek kezdje örömmel az új iskolai évet. Mi, az Üdvhadseregnél ezzel a kampánnyal szeretnénk segíteni a rászoruló családoknak.

Köszönjük, ha Ön is segít, ha még több gyermek arcán láthatunk mosolyt.

Regina WITTWER
őrnagy / Major

 

 

 

Így támogathat!


...


Figyelem, bátorításA tanévkezdés a legtöbb iskoláskorú gyermeket nevelő családnak jelentős teher.

A legszegényebbek számára megoldhatatlan feladat, számukra az őszi iskolakezdés segítség nélkül lehetetlen kihívás. Máshol a tolltartó vagy iskolatáska színéről döntenek, de ezekben a családokban az a kérdés, vajon ételre vagy tanszerre költsék a pénzt. Gyakran a tanszer kerül hátrányba, ezért ezek a gyerekek már eleve szégyenérzettel, kirekesztettséggel kezdik a tanévet.

 

Mi, az Üdvhadseregnél egész évben támogatjuk a hozzánk fordulókat.

Iskolakezdésre legalább 500 iskolatáskát szeretnénk tanszerrel megtölteni.

Motivációt és bíztatást szeretnénk adni a mélyszegénységből való kitöréshez. Az Üdvhadsereg egész évben foglalkozik ezekkel a családokkal és gyermekkel.

Most Ön is segíthet,

hogy minél több iskolatáskát töltsünk meg szebbnél szebb tanszerekkel!

 

Boldog Új Tanévet!

Így támogathat!

Adományozás

Segítsen adományával a Gyermekeknek!

Támogatását az alábbi három módon juttathatja el hozzánk.
Minden segítség számít!

Paypal adomány

magyarorszag.hu
Köszönjük a segítséget!

Bankkártyás adomány

magyarorszag.hu
Köszönjük a segítséget!

Bankkártya

Utalás számlaszámra

magyarorszag.hu
Köszönjük a segítséget!

ÁtutalásHírlevél hasznos információkkal

Hírlevelünkben hasznos információkat küldünk arról,
hogyan segíthet!

Minden segítség számít!

Név:

E-mail cím:*

Köszönjük a segítséget!