Információk adományozóknak

 

Köszönjük, hogy segítene nekünk.

Mind tárgyi, mind pénzbeli adományokat nagy hálával fogadunk. Néhány információt is adunk arról, hogy miért hasznosul az Ön adománya.

Hogyan gazdálkodunk?

Íme, egy idézet az intézmény vezetőjétől, melyből kiderül, hogy mi mennyibe kerül és hogy hogyan gazdálkodik az Új Reménység Háza.

„... az elmúlt közel 8 évben racionalizált költség-átcsoportosítással példaértékű módon, önerőből gyűjtötte össze a szervezet (a fejlesztésekhez szükséges pénzt).  A szállón mosási és főzési lehetőséget is biztosítanak a lakók számára, valamint igénybe vehetik minden nap az ingyenes népkonyhai ellátást, ahol a szervezet naponta 250 adag meleg ételt oszt szét – havonta mintegy 2,5 millió forintot költve az étkeztetésre. A szálló konyhája népszerű a rászorulók között, hiszen heti 5 alkalommal biztosan húsétel kerül az asztalra, ami kivételesen jó arányt jelent a hajléktalan ellátásban.
Az itt élők között nem csak az ellátás és az igénybe vehető szolgáltatások színvonala, hanem az itt tapasztalt emberség és lelki gondozás az, ami miatt szívesen jönnek az Új Reménység Házába.”

A hajléktalanok nem ingyenélők nálunk

„A Dobozi utcában működő szálló kivételesen magas színvonalon nyújt ellátást a rászoruló hajléktalan férfiaknak. A lakhatási lehetőséget minimális térítés ellenében vehetik igénybe, melyért cserébe 2-6-10 ágyas szobákban kapnak elhelyezést az itt élő férfiak. Akinek nincs meg minden hónapban az összeg, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a ház körüli munkákat segítve dolgozza le a szállás díját.”

Azonnal juttatna nekünk pénzben segítséget?
Online bankkártyás adományozás lehetősége itt!

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk