mosó masaMosó Masa beteg

Segítsen adománnyal,
hogy tiszta ruhát adhassunk!

 

A Válaszút Háza Nappali melegedőjében van egy munkatárs, aki szabadság és pihenés nélkül napi 7 órában rendületlenül dolgozik. Helyesebben dolgozott, mert jelenleg végkimerülés miatt nem tudja folytatni a munkáját. Ez a munkatárs Masa, a mosógép, aki rendületlenül tisztította a betérő vendégek ruháit.

 

Itt segítsen most adománnyal:

 

Hidden Field Hidden Field

Voltak már a betegségére utaló jelek, amikor legutóbb leállt, akkor egy költséges gyógykezelés még munkaképessé tette, de most már a „szívével” van baj, nem tudjuk a kezelés költségeit vállalni. Átmenetileg beugrottak helyettesíteni öreg kollégái, de a nagy igénybevételt nem bírják. Bármennyire értékeljük öreg Masa eddigi munkáját, sürgősen szükségünk lenne egy erőteljes, fiatal, nagymosásra termett ipari gépre. Egy ilyen munkaerő egyszeri, jelentős összeget igénylő beruházást jelent, amit a bentlakó és a naponta bejáró segítségre (mosásra) szoruló ellátottaink támogatása mellett, segítség nélkül nem tudunk biztosítani.

 

mosó masa betegSegítsen nekünk!

A hozzánk betérő, otthon nélkül élő emberek számára a mosakodási lehetőség és a tiszta ruha az emberi méltóságuk megőrzését is segíti. Ezt szeretnénk a továbbiakban is biztosítani a számukra. Keressük azokat a támogatókat, akik akár kisebb összeg felajánlásával hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy a megfelelő gépet meg tudjuk vásárolni és üzembe helyezni.

 

Adományozzon itt, egyszerűen:

Hidden Field Hidden Field

 

Köszönjük a segítséget, minden forint számít!

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk