Ünnepi vacsora a négycsillagos hotelben

Ünnepi vacsora a négycsillagos hotelben

Ünnepi vacsorára hívták a Válaszút Háza lakóit egy budapesti négycsillagos szállodába, ez az este felejthetetlen élmény volt a vendégek számára.

A meghitt ünnepi alkalomra Malek Andrea színművésznő és állandó kísérője, Jáger Bandi nívós karácsonyi műsorral érkeztek, mindketten a jótékonyság jegyében álltak e nemes ügy mellé.

MalekAndrea

A közismert séf, Vomberg Frigyes a vendégek és az önkéntesek nagy örömére szintén csatlakozott a kezdeményezéshez. Frici a menü megtervezésén túl a konyhai munkát is irányította, sőt, a karácsonyi vacsorán személyesen is részt vett. Az esemény az Accor Hotels szállodalánc Solidarity Week elnevezésű programjának része volt. A vacsorán a Válaszút Háza női rehabilitációs intézmény lakói és a nappali melegedő törzsvendégei vettek részt.

Novotel
A vacsora végén közös fotók is készültek Fricivel a hölgyek nagy örömére. A nehéz sorsú emberek számára ez az este felejthetetlen élmény volt, sokan közülük most voltak életükben először ilyen színvonalas eseményen. A hotel dolgozói önkéntesen vettek részt a kezdeményezésben, Malek Andrea és Vomberg Frigyes is jótékonyságból állt a nemes ügy mellé.

Galéria