Közbenjárás önzetlenül 20 napon keresztül

ima boritokep

Az Üdvhadsereg 1888 óta tartja meg az "IMA, BÖJT ÉS MÁSOK SEGÍTÉSE" programot, ebben az évben 2021. március 1-től kezdődően 20 napon át.

Csatlakozzon az imádkozókhoz !

20 napon át a tagok és barátok önként lemondanak számukra kedves dolgokról azért, hogy több időt töltsenek imádságban, és az így megtakarított pénzt összegyűjve átadják egy közös alapba, hogy abból majd szükséget szenvedő embereket segítsenek. Az összegyűjtött adományok az Üdvhadsereg londoni nemzetközi pénztárába kerülnek, és onnan ebből konkrét projekteket támogatnak szerte a világon. 

Ezt az akciót megtartják mind a 130 országban, ahol tevékenykedik az Üdvhadsereg, attól függetlenül, hogy lakói gazdagok vagy szegények. 

Hétfőn, 2021 március 1-én kezdődik, és szombaton, március 20-án lesz vége. Az összegyűjtött adományokat a március 21-i istentiszteleten a perselyezés helyett gyűjtjük össze a helyi hadosztályokban. Lehetőség van adakozásra a Központi Irodán keresztül közvetlenül is. 

A 20 nap alatti elmélyülést segíti és az elmélkezést vezeti egy erre a célja készült segítő füzet, amely letölthető INNEN. 

Kívánjuk,hogy ez az időszak minden résztvevő számára lelki és testi felüdülést hozzon!

Forrás: Központi Iroda / Kommunikációs osztály
Dátum: 2021 február 26.