Felhívás imára a békéért Ukrajnában

Tragikus esemenyek Ukrajnaban boritokep

Tegnap reggel óta Ukrajna az orosz hadsereg támadása alatt áll. Ez az invázió már sok katonai és civil áldozatot követelt. Az Üdvhadsereg 1993 óta van jelen Ukrajnában.

 

Arra kérlek mindenekelőtt, hogy tartsatok könyörgéseket,
imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért,
a királyokért és minden feljebbvalóért, hogy nyugodt és
csendes életet élhessünk teljes istenfélelemben és tisztességben.
Pál első levele Timóteushoz 2 fejezet 1-2 vers

 

Az Ukrán Üdvhadsereg jelenleg 10 helyszínen tevékenykedik, amelyek közül sok az orosz hadsereg útjába esik. Arra kérünk mindenkit, hogy imádkozzon ezért az országért, munkatársainkért és tisztjeinkért, akiknek, miközben maguknak is szembe kell nézniük a nehézségekkel, gondoskodniuk kell az embertársaikról is. Imádkozzunk védelmükért, biztonságukért: Isten békéje tartsa meg Őket, és a Lélek legyen vigaszuk.

SalvationArmy ministries Ukraine

Az Üdvhadsereg vezetősége összegyűlt a válsághelyzetben

Brian Peddle tábornok, az Üdvhadsereg lelki vezetője arra kéri a nemzetközi Üdvhadsereg családot, hogy imádkozzanak az Oroszország és Ukrajna között kibontakozó konfliktus diplomáciai megoldásáért.

Az alábbiakat mondta: "Isten Királyságának szolgálata túllép a nemzeti identitáson, és előítéletek és megkülönböztetés nélkül átlépi a nemzetközi határokat. Tisztjeink ma Oroszországban és Ukrajnában szolgálnak, és arra kérem önöket, hogy imádkozzanak értük és a gyászolókért, miközben ez a válság kibontakozik. Imádkozzunk a konfliktus diplomáciai megoldásáért, és azért, hogy a béke gyorsan visszatérjen, hogy elkerüljük a további emberéletek elvesztését.

Peddle tábornok ismeri az Üdvhadsereg minden egyes országban szolgáló tisztjére nehezedő terhelést, és megköszönte szolgálatukat. Azt mondta: "Megdöbbenéssel tölt el bennünket az életek elvesztése, és szolidárisak vagyunk Krisztusban élő testvéreinkkel és nővéreinkkel, akik továbbra is szolgálják közösségeiket".

Forrás: Központi Iroda | Kommunikációs osztály
Dátum: 2022 február 25.
A kép forrása: © Victority | Dreamstime.com | freedownload
A hír letölthető innen PDF formátumban