Tesszük a dolgunk, segítünk ahogyan tudunk

Lelki és fizikai támogatás kezdőkép

Az Üdvhadsereg Debreceni Gyülekezete októberben és novemberben is ingyenes ruhaosztást szervezett, kihasználva még a meleg őszi napokat. 

2020. november 18. 

Deberecen 2020 támogatás 24

Ruhaosztás 

Zárt térben már nem lehetett volna ilyen biztonságos körülményeket teremteni, ezért a gyülekezet udvarán felállított asztalokról történt a válogatás.  

Még a vírus második hullámának következtében elrendelt újabb lezárások előtt sikerült több zsák jó minőségű ruhaadományt kiosztani helyi családoknak.

Ez a szolgálatunk hosszú évekre nyúlik vissza, ilyen módon is próbálunk segíteni a környezetünkben és a városban lévő rászoruló embereknek.

Úgy tapasztaltuk, hogy most is nagyon jól jött a családok számára a segítség.

Célunk, hogy ezáltal bemutassuk Jézus Krisztus kegyelmét, és szeretetét.

 

 

youtube

Lelki támogatás az interneten 

Ismét nagymértékű lezárásra készülhetünk. Mindannyian emlékszünk arra, hogy tavasszal nagyon megviselte az embereket a munkahely elvesztésétől és a bizonytalanságtól való félelem. 

Talán ez a mostani időszakban még nehezebb, hiszen nagyobb terhet ró az emberek lelkére az adventi és a karácsonyi időszakban az aggodalom és a bezártság, háttérbe szorítva az ünnepi hangulatot.

Már tavasszal felismertük, hogy milyen fontos a lelki támogatás, ezért indítottunk egy YouTube csatornát, ahol minden héten bátorító üzenetet teszünk közzé. Örömmel látjuk, hogy egyre többen kíváncsiak igehirdetéseinkre. Az alábbi linken bárki bekapcsolódhat, akinek szüksége van bátorításra, szerettel várjuk  az Üdvhadsereg Debreceni Gyülekezet youtube csatornáján !

 

Forrás : Debereceni Gyülekezet/Kommunikációs osztály

 

Galéria :