Egy hetes nyári tábor volt Sajókazán

Orom boritokep2

Naponta 70-80 gyermek vett részt az Üdvhadsereg már hagyományosnak mondható gyermektáborában Sajókazán, a hét témája a család volt.  

A nyári programot vezetőként a Cséki házaspár, Marika és Győző álmodta meg, és idén már sokadig alkalommal szervezik meg a sajókazai gyülekezetben.

A tábor a gyerekek számára teljesen ingyenes volt, napi étkezéssel, programokkal és bibliai tanításokkal telt el a vidám hét. Idén a család volt a téma, sokat beszélgettek a családon belüli viselkedésről, a mindennapi élet sajátosságairól, a gyerekek családban elfoglalt helyéről. Óvodások, kisiskolások és tinik tanulhattak arról is, hogy az életüket át lehet adni az Úr Jézusnak. idén, a tábor végére többen át is adták az életüket.


A gyerekek nagyon örültek az új játékoknak, ügyesen és egymásra figyelve használták a hintát, a csúszdát, de a legnagyobb kedvenc a trambulin volt. Örömmel vették birtokba. Volt sok énektanulás, Cséki Győző lelkész gitárral kísérve tanított dalokat a gyerekeknek. Három tini fúvóshangszeren is játszott, a táborzáró istentiszteleten – ahol a családok is jelen voltak - el is játszottak egy dicséretet. A gyülekezetből több asszony és az új kadétok, a Czakó házaspár is segítették a tábor létrejöttét.
A gyerekek annyira boldogan és vidáman töltötték a hetet, hogy sokan közülük nem is akartak haza menni.

Olyannyira hatással volt a táborozókra a hangulat, hogy kedves köszöneteket fogalmaztak meg és juttattak el a szervezőkhöz. 

Sajokaza 2022 tabor 20

 

Forrás: Miskolci Gyülekezet | Cséki Marika és Győző | Kommunikációs osztály
Dátum: 2022. augusztus 05.
A kép forrása: Üdvhadsereg Miskolci Gyülekezet

A hír letölthető innen PDF formátumban